Page 1 of 2

I can't build Army in Moscow and Warsaw

PostPosted: 12 Jan 2019, 18:07
by PeteS
I am in game 152388 as the Russian. I am trying to build an army in Moscow and an Army in Warsaw. The game will not let me do it, the game places the unit in St. Pete. Am I doing something wrong or what's up? Thank You. PeteS

Re: I can't build Army in Moscow and Warsaw

PostPosted: 12 Jan 2019, 18:46
by mort
are you sure you are clicking the right symbol for army and not fleet?

and you might have your curser too close to the border - click when you see the provinces name on the screen

Re: I can't build Army in Moscow and Warsaw

PostPosted: 12 Jan 2019, 19:16
by PeteS
Yes, I am using the build Army choice. I have submitted build army in Moscow and army Warsaw, and every time it doesn't enter that, it puts one of the Armies in St. P. As of now I have A fleet build in St P just in case it get's messed up, if I am stuck with a build in St P i want it to be a fleet. My build is due in about an hour. Thank you

Re: I can't build Army in Moscow and Warsaw

PostPosted: 12 Jan 2019, 19:18
by PeteS
It doesn't seem to matter if I use the drop down box or the map to enter, one of the units gets put in St P.

Re: I can't build Army in Moscow and Warsaw

PostPosted: 12 Jan 2019, 19:35
by Nudge1991
Click orders and then the little cross next to the army in st.p. that should remove that order and then you can build freely.

Re: I can't build Army in Moscow and Warsaw

PostPosted: 12 Jan 2019, 19:43
by PeteS
No, it is not working. I have entered it multiple times with the box on the map or the drop down boxes. When I enter to build an Army in Warsaw and Moscow, it puts one of them in St. P
every time, regardless of how it gets entered. Thanks

Re: I can't build Army in Moscow and Warsaw

PostPosted: 12 Jan 2019, 19:49
by PeteS
I have done that multiple times, then when I tell it to build the army in Warsaw, it pops back up in St P. Thanks

Re: I can't build Army in Moscow and Warsaw

PostPosted: 12 Jan 2019, 20:04
by NoPunIn10Did
Pete, I've pinged the other mods to see if they can have a look at your game before adjudication hits. There may be a simple explanation for this; it may just be that you're accidentally not clearing out the incorrect build before setting the right one.

Re: I can't build Army in Moscow and Warsaw

PostPosted: 12 Jan 2019, 20:10
by PeteS
NoPunIn10Did wrote:Pete, I've pinged the other mods to see if they can have a look at your game before adjudication hits. There may be a simple explanation for this; it may just be that you're accidentally not clearing out the incorrect build before setting the right one.


Thank you.

Re: I can't build Army in Moscow and Warsaw

PostPosted: 12 Jan 2019, 20:45
by PeteS
The orders have run and it put fleet in St. P. This is not what I wanted. I used the order entry drop down box to enter Build Army Moscow and build Army Warsaw. The game put one of them in St. Pete. I entered them again as Armies in Moscow and Warsaw, again the game put one in St. P. On advice from your forum, I clicked on the map territory, I clicked the X and then I put the army back in Warsaw, but when I ask it to show it to me, it is back in St. P. I believe that there is a bug in the system. I want to correct my entries the way I wanted them, what can be done? Thank you.